Kontakta oss

Swartlings Ridskola i Stockholm

 

Välkommen till Swartlings Ridläger, där vi erbjuder högkvalitativa ridlektioner och ridläger för alla åldrar och nivåer. Vår ridskola har varit en plats för hästentusiaster i många år.

Vi är stolta över att kunna erbjuda professionella ridlektioner anpassade efter individuella behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare, har våra kvalificerade instruktörer kunskapen och passionen för att guida dig genom din ridutveckling.

Våra populära ridläger ger barn och ungdomar möjligheten att fördjupa sin kunskap om hästar i en rolig och trygg miljö. Här lär de sig inte bara att rida utan också om hästskötsel och allt som hör till hästlivet.

Besök oss på Swartlings Ridskola för att uppleva den perfekta kombinationen av professionella ridlektioner och glädjen i att vara nära hästar. Kontakta oss idag för mer information om våra kurser och ridläger.

Kontaktuppgifter:

Storängsvägen 27-31
Stockholm
115 42 
Sverige

Telefon Ridskolan (Gunilla Swartling): 0705701424

E-post Ridskolan: swartlingsridskola@hotmail.com

E-post Uppstallning: christopher@ryttarstadion.co

Bil:

Kör in på Södra Fiskartorpsvägen från Lidingövägen, mellan Stadion och Östermalms idrottsplats. Följ vägen 700 meter, innan bron ta höger in på Storängsvägen, första infarten till höger. Åk uppför backen så är du framme.

 

Kollektivtrafik:

Det finns tre busslinjer du kan åka till oss med, buss nr 6, buss nr 54 och buss nr 75. Vår hållplats är Storängsvägen. För mer information om resvägar, se SL:s hemsida.